Izrada novih web stanica

El. pošta Štampa PDF

altU toku je izrada naših novih web stranica, UPSMedia i Srebrenica.Biz.

Na sajtu UPSMedia moći ćete da pronađete najnovije vijesti i sadržaje iz naše regije i svijeta, dok sajt Srebrenica.Biz poslodavcima obezbijeđuje pristup bazi podataka tražilaca posla, nezaposlenima pruža informacije o poslodavcima i obrazovnim institucijama, dok će startup-ove i potencijalne preduzetnike informisati o programima podrške.

Poslednje ažurirano sreda, 09 mart 2016 12:53 Opširnije...

Predstava za djecu u Bratuncu

El. pošta Štampa PDF

altSutra se, u 13 časova, u Domu kulture Bratunac daje lutkarsko-igrana dječija predstava „Tri g-rock praseta“ u izvedbi Pozorišta "Male stvari" iz Trebinja.

Predstava za djecu „Tri g-rock praseta“ po tekstu umjetnice Amele Vučenović, bazirana je na poznatoj bajci „Tri praseta“, koja, ovom predstavom, djeci na jednostavan i prihvatljiv način, priča poučnu i zabavnu priču o povjerenju, prijateljstvu i sazrijevanju, kroz kombinovanu igru lutka-glumac.

Poslednje ažurirano sreda, 09 mart 2016 12:52 Opširnije...

Mirjani kućni aparati, Mladenki prskalica za plastenik

El. pošta Štampa PDF

altMirjana Vasiljević iz Srebrenice osvojila je drugo mjesto za opštinu Srebrenica na VI „Sajmu poslovnih ideja“ održanom u decembru prošle godine u Zvorniku. Ona je osvojenu nagradu uložila u kupovinu kuhinjske opreme koja će joj pomoći u realizaciji poslovne ideje „Ketering usluge“. Kupovina ove opreme je definisana njenom poslovnom idejom.

Poslednje ažurirano sreda, 09 mart 2016 12:52 Opširnije...

Mladi preduzetnici iz Srebrenice pokreću vlastiti biznis

El. pošta Štampa PDF

altDanas je u Sarajevu u poslovnom centru Networks organizovan susret britanskog ambasadora u BiH Edwarda Fergusona i mladih poduzetnika iz regije Srebrenice, koji pohađaju drugi ciklus obuke namijenjene startup kompanijama. Riječ je o mladim ljudima koji više ne žele čekati na zaposlenje i koji su odlučili preuzeti inicijativu, te pokrenuti vlastiti biznis.

Opširnije...

"Mora da se ustane rano, da bi se zaradilo“, Abid Malić najmlađi farmer u Srebrenici

El. pošta Štampa PDF

altŽivimo u modernom dobu u kom je najveća koncentracija stanovništva u gradovima. Gradovi se šire i svakodnevno dobijaju nove stanovnike, dok sela ostaju pusta i polako izumiru. Mladi napuštaju svoja vjekovna ognjišta i idu u potragu za poslovima u velikim gradovima. O ostajanju na selu, bavljenju seoskim poslovima i življenju seoskim životom se više i ne razmišlja. Abid Malić iz sela Pale kod Srebrenice je izuzetak, koji je odlučio da ostane u svom selu, da tu živi i radi.

Jedan od najuspješnih farmera na srebreničkoj regiji ima samo 21 godinu i već godinu dana brine o svojoj porodici i gazdinstvu. Ovim poslom počeo je da se bavi nakon očeve smrti.

Poslednje ažurirano nedelja, 21 februar 2016 09:27 Opširnije...

Strana 1 od 245