POSLOVNO SAVJETOVALIŠTE

Najava: Radionica „Izvještavanje o temi rodno zasnovanog nasilja“

El. pošta Štampa PDF

rodno zasnovano nasiljeJednodnevna radionica sa temom „Izvještavanje o temi rodno zasnovanog nasilja“ održaće u četvrtak, 19. oktobra 2017., u prostorijama Udruženja "Prijatelji Srebrenice".

Opširnije...

Prijavite se za učešće na XI Sajmu poslovnih ideja

El. pošta Štampa PDF

a_aideje_sajamNapravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolje poslovne ideje koje organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene.“

Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju uz savjetodavnu podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice.“

Opširnije...

Mladi preduzetnici u malinarstvu

El. pošta Štampa PDF
Ocena korisnika: / 7
LošeNajbolje 

altMladim Bratunčanima je juče uručen dio materijala i opreme za pokretanje mikro biznisa u poljoprivredi sa kojima su se ovi mladi ljudi predstavili na Sajmu poslovnih ideja u Srebrenici.

Opširnije...

Terenski obilazak polaznika obuke 'Integralna proizvodnja maline'

El. pošta Štampa PDF

altProtekle sedmice obavljeni su terenski obilasci polaznika obuke 'Integralna proizvodnja maline', koju je realizovalo Udruženje 'Prijatelji Srebrenice' uz podršku fondacije Pieter Bastiaan.

Opširnije...

Poziv za prijavu polaznika na obuku 'Integralna proizvodnja maline'

El. pošta Štampa PDF
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 

altNevladina organizacija Udruženje 'Prijatelji Srebrenice' uz podršku Pieter Bastiaan Fondacije objavljuje poziv za prijavu polaznika na obuku 'Integralna proizvodnja maline'.

Opširnije...

Strana 1 od 11