USPJEŠNE PRIČE

Jasmina Avdić- uspješna preduzetnica

El. pošta Štampa PDF

altUčešćem na treningu „Poslovno planiranje i izrada biznis plana“, koje je organizovalo Poslovno savjetovalište Udruženja „Prijatelji Srebrenice“, Jasmina Avdić iz Zalužja kod Bratunca, testirala je svoju poslovnu ideju o preradi povrća i njegovom skladištenju. Svoju ideju predstavila je na V regionalnom Sajmu poslovnih ideja održanom 26.oktobra 2015. godine u Bratuncu.

Opširnije...

Uspješna priča Dragiše Marića iz Zvornika

El. pošta Štampa PDF

altDragiša Marić iz Zvornika osvojio je drugo mjesto na IV regionalnom Sajmu poslovnih ideja koji je održan 3. juna u Srebrenici. Dragiša se na Sajmu poslovnih ideja predstavio sa idejom „Ski indoor“, centar za sportsku obuku, trening i rekreaciju iz skijanja, biciklizma, snowboaredra i rolera, koja je od strane žirija proglašena kao najinovativnija poslovna ideja za opštinu Zvornik.

Opširnije...

Uspješna priča Srede Petrovića iz Zvornika

El. pošta Štampa PDF

altSredo Petrović je mladi preduzetnik iz Zvornika koji je pobjedio je na IV regionalnom Sajmu poslovnih ideja ispred matične opštine u kategoriji najperspektivnija poslovna ideja. Pobjedom na Sajmu dobio je novčana sredstva u iznosu od 4.000 KM za realizaciju poslovne ideje. Sredo ima 30 godina, a na Sajmu poslovnih ideja predstavio se sa poslovnom idejom „CNC mašina“ koja je obuhvatala nabaku CNC mašine.

Opširnije...

Uspješna priča Miroslava Andrića iz Srebrenice

El. pošta Štampa PDF
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 

altMiroslav Andrić je student informatike i mladi preduzetnik iz Srebrenice. Ima 22 godine a dugi niz godina bavi se ugostiteljstvom u okviru porodičnog biznisa u restoranu „Bato“ u Srebrenici. U slobodno vrijeme bavi se muzikom i radi sa djecom sa posebnim potrebama.

Opširnije...

Sahiba Džananović angažovana u UR „Bosna“ Srebrenica

El. pošta Štampa PDF
Ocena korisnika: / 2
LošeNajbolje 

altSahiba Džananović je rođena 28.06.1984. godine u selu Osmače kod Srebrenice. Zbog ratnih dešavanja svoje osnovno obrazovanje je nastavila u Vogošći. Po završetku osnovne škole 1999. godine Sahiba i njena porodica nisu imali finansijskih sredstava za nastavak njenog školovanja.

 

Opširnije...

Strana 1 od 2